Η εταιρεία μας ειδικεύεται στη δημιουργία ειδικών ξύλινων κιβωτίων για κάθε περίσταση και ανάγκη. Με πολυετή πείρα στην επεξεργασία του ξύλου, αξιοποιώντας σύγχρονες μεθόδους κατασκευής, δημιουργούμε ξυλοκιβώτια υψίστης αντοχής και πλούσιας αισθητικής.

Με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας, κατασκευάζουμε ξυλοκιβώτια προσαρμοσμένα απόλυτα στον τρόπο χρήσης και λειτουργικότητας που θα μας ζητηθεί. Η εταιρεία μας, προσφέρει τεράστια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, με ειδίκευση στη αισθητική λεπτομέρεια, με τη χρήση των πλέον αξιόπιστων και σύγχρονων εργαλείων.

Σε εμάς μπορείτε να δημιουργήσετε τα ξυλοκιβώτια που επιθυμείτε σε οποιαδήποτε μορφή, επιλέγοντας το σχέδιο, το σχήμα, τις διαστάσεις, το χρώμα και το είδος ξύλου που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Ξυλοκιβώτια Οινοποιίας, Ελαίων, Αποθήκευσης, Γάμου, Βάφτισης, Διακόσμησης, Μεταφοράς, είναι λίγες μόνο από τις πολλαπλές επιλογές που θα βρείτε στο κατάστημά μας.

Μη διστάσετε λοιπόν, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε να μας επισκεφτείτε στην έκθεση-εργαστήριο που βρίσκεται Θηβών 14, Πειραιάς 185 43. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 4952502/3

 

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση.

Share This